Nufnang

Sunday, August 31, 2014

Friday, August 29, 2014

Wednesday, August 27, 2014

Free Pretzel

Aunty Anne's 

macam biasa dengan donlod

samsung galaxy life

28 ogos 2014

7pm onwards

Tuesday, August 26, 2014

Coklat Langkawi


hasil shopingan di Langkawi raya haritu

lebih kepada coklat-coklat yang baru

 

Sunday, August 24, 2014

Jemputan Raya


oleh kerana ramai yang tanya 

x buat open house ke?

dengan ini saya mengisytiharkan

jemputlah datang beraya kat tempat saya ye

ice cream pon ado 

mau?


 

Tahlil MH17

Wednesday, August 20, 2014

Nasi Berlauk Kak Wok












 bagi penggemar2 nasi berlauk kak wok yang terkenal di kota bharu

silalah berkunjung ke kedai JJ (kak wok) yang kini di buka di TTDI Jaya, Shah Alam

berdekatan dengan Space U8 Mall





 


urrm nyumm2 nasinya simple je tapi mmg teringat2 je

nasi putih lauk ayam goreng & gulai ayam serta sambal





 

Tuesday, August 19, 2014

Free Lucy Movie Tickets

Lucy 

21 Ogos 2014

9 malam

Monday, August 18, 2014

Free Photobook



















 

kali ini galaxy life

kasi free  photobook secara percuma

just click redeem it

anda dapat "mendesign" sendiri photobook tersebut

40 pages ok la tu kan..

nak g cuci kat kedai memang x la kan...

chaiyok chaiyok 

jangan lupa install galaxy life just for samsung user









Sunday, August 17, 2014

Do It Yourself


kaki untuk sendal pintu

 
tangan peti ais
 

storage box

 


kebetulan suis lampu jadi keras x boleh nak on

alang2 dah jumpa yang ni terus rembat la

semua barang di atas 

hasil shopingan di DIY

barang2nya murah ala2 daiso

 
 

Thursday, August 14, 2014

Duc d'O Coklat

 
kali ini pergi langkawi

x beli langsung coklat cadbury
 

tetiba macam nak cuba coklat ini
 

 memang betul2 sedap

harus cuba beli ye...



Wednesday, August 13, 2014

Telegram

 


mari mendonlod telegram

hantar secara mesej secara percuma



bagi yang whatsap dah exp, malas nak renew

telegram ni sama macam whatsap jugakla




Tuesday, August 12, 2014

Menu Langkawi


diner malam pertama

roti canai burger special

nama kedai lupa, tapi area airport 


 

bawal goreng dan gulai panas

lunch hari ke 2

area pekan kuah
 
club sandwich minum petang hari ke 2

itu saja menu yang sempat di ambil

yang lain semua ke laut huhu...

 

 

 

Thursday, August 7, 2014

Cuti-cuti Raya ke 2

 
  
 Hari raya ke 2 dah sampai ke Langkawi uoollss

adoiii kali ni naik feri penatnya...

nasib ayah sponsor huhuhu

i sponsor sewa avanza je untuk kami ber 6

Hotel Ismail Group di baru di buka Disember 2013

senang kat sini turun shopping kat bawah hotel je
 

 


  

ok tu je malas dah nak citer

biar gambar berbicara huaahaha




Wednesday, August 6, 2014

Raya Pertama 2014




menu utama kuzi ayam cicah roti

celebrate besday cousin 2 orang dengan auntie sekali

 
  
candy mandy...


candy n cake sponsor by me...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...