Nufnang

Thursday, April 28, 2011

GA sempena ulangtahun ke 2 blog...


jom sertai GA sempena ulangtahun ke 2 Blog Terimalah aku seadanya dan Blog Terbaru Di Sebalik rahsia hati ini...
hadiah seperti di dalam banner di atas
Tarikh Tutup: 1 Mei 2011

Gugu Gaga Menang 200 Followers...



yahoo...gugu gaga menang lagi kali ni 200 followers lak...
nak tau blog mana meh tgk sini...

Wednesday, April 27, 2011

Jom join GA ni...


korang nak hadiah di atas? meh klik sini...

Tuesday, April 26, 2011

MamaChia 1st GA

"MAMACHIA 1st GIVE AWAY"




jom join mamachia 1st Give Away

saya nak tag:

axie

mucux


PeNgAt DuRiAn + PuLuT




mlm tadi masak pengat durian cicah pulut dengan roti je untuk dinner, pagi tadi ade lebih skit bawak ke ofis jamu kwn2 makan sama...

Gugu Gaga Menang 100 Followers


alhamdulillah, tiba2 je i menang followers ke 100 ni terima kasih diucapkan kepada mama zakuan yang memilih followers ke 100 ini ye...

Monday, April 25, 2011

Kafe Malaya Presint 15 Putrajaya



nasi goreng malaya


pengat durian erm lemak berkrim..

ubi rebus cicah kelapa dan gula melaka

ahad lepas singgah minum petang di kafe malaya presint 15 putrajaya selepas terbaca mengenai kafe ini di dalam utusan...

Sunday, April 24, 2011

Cheechah Cafe Kota Damansara


weken lepas g jenjalan di kota damansara,
pastu i singgah di cheechah cafe ni..

tanda penghargaan dari JJCM

wedges yang telah tinggal separuh..


cucur udang bes..


GuGu GaGa 2nd GiVeAwAy


Saya nak buat 2nd GA kepada yang sudi singgah di
blog gugu gaga liya.

Syaratnya hanya :

-Copy paste je gambar kat atas pada entri u olls.

-Buat satu entri tentang "Gugu GAga 2nd GA".

- Tag 5 orang kawan & follow.

-Dah siap nanti tinggal kan link anda di ruangan komen di entri ini.

Itu je syarat nya.

Hadiah merupakan fork & spoon holder ..

Tarikh Tutup 20 Mei 2011

GOOD LUCK




JOIN CONTEST with MIZZWATI.COM


ORIGINAL Vantage tea set

worth : RM350.00



MAC lipstic jika hanya ada salah satu je account

warna depends on mizzwati.com…..but I always choose pink.


Sempena new launch of mizzwati.com……

Web ini khas sebagai medium untuk semua ladies bangun dari tido” or memang dah berjaya bangun” or dalam proses mencari kekuatan itu”…..mizzwati.com nak announce one contest ……which is hadiah dia either this two.

The winner akan mizzwati promot dalam web ni…..or kalau u ada bisnez I akan advertise blog/web u selama 2 minggu dalam website ni free of charge. x kesah la what type of your biz…samada same nature of mine ker or ape2 jua…rezeki u all tetap rezeki u.

jom join contest MIZZWATI.COM

saya nak taq

qaseh ziera

Keputusan Gugu Gaga 1st GA


salam semua, saya dah x sabar nak bagi hadiah kat korang ni, so weeken lepas, saya dah membuat cabutan untuk mencari pemenang 1st GA GUGU GAGA ini, di bawah ini adalah senarai pemenang2nya, kepada sesiapa yang tidak tersenarai di harap mencuba lagi..
tq all

adyshariz

anum

nea flerida

kepada pemenang diharap dapat emailkn nama dan alamat penuh utk pengeposan hadiah..

Thursday, April 21, 2011

CrEaM PuFF


minum petang smlm, nescafe + cream puff

Tuesday, April 19, 2011

CuPcAkE


chocolate & strawbery cupcake...

5S- PIC Pantry

xde pe nak citer pun, saje nk bgitau i telah ditukar menjadi PIC pantry lak, so terima jela dengan seadanya, mls nk bnyk bunyi, smlm lak jamuan besday, pantryla yang jadi mangsa, sib baik semuanya ringan tolong menolong, x la bnyk sgt tugas aku, terima kasih semua ye...
arini lak audit 5S datang

bye bye bye

Monday, April 18, 2011

Bluebery Cheese Tart

jom minum petang...

Sunday, April 17, 2011

BiSoU BaKe ShOp kLCc



smlm aku g jenjalan di KLCC sempena pc fair, masa nak blk tu singgah beli cupcake di atas dan perisanya adalah red velvet, dark choc, coffee, & vanila. harganya lak rm 5.oo sebiji, buy 5 free 1. utk keterangan lanjut sila lihat link di sini

Thursday, April 14, 2011

Maharaja Lawak di Mustika Lak...

Maharaja Lawak malam ini akan bertukar siarannya di Astro Mustika, anda sudah melanggannya? Jom kita saksikan barisan pelawak daripada Raja Lawak yang terbaik seperti di bawah:

Alex [Raja Lawak 4]
Amir [Raja Lawak 4]
Kumpulan Balas [Raja Lawak 5]
Jihan [Raja Lawak 4]
Man [Raja Lawak 5]
Kumpulan Wai (Kecik dan Idlan) [Raja Lawak 4]
Sepah [Raja Lawak 3]
Kumpulan Jambu (Yus dan Tauke) [Raja Lawak 1]
Kumpulan XN3 [Raja Lawak 2]
Kumpulan R2 [Raja Lawak 5]
Nabil [Raja Lawak 2]
Kumpulan Jozan (Johan dan Zizan) [Raja Lawak 1]

Tuesday, April 12, 2011

GuGu GaGa 1st GiVeAwAy


Saya nak buat 1st GA kepada yang g sudi singgah di
blog gugu gaga liya.

Syaratnya hanya :

-Copy paste je gambar kat atas pada entri u olls.

-Buat satu entri tentang "Gugu GAga 1st GA".

- Tag 5 orang kawan & follow.

-Dah siap nanti tinggal kan link anda di ruangan komen di entri ini.

Itu je syarat nya.


Hadiah merupakan voucer-voucer Rasamas seperti berikut:

(Buy 1 Prime Roast Steak and get 1 Roaster Ric
(Buy 1 PrimeRoast Rice and get Pita Bread)
(Buy 1 Prime Roast Steak and get 1 Spagetti Bolognaise)
(Buy 1 Chicken Chop and get 1 RasaMas Mee Bandung)
(Buy 1 Fish & Chips and get 1 Nasi Lemak)
(Buy 1 Prime Roast Steak and get 1 Roaster Rice)
(Buy 1 Roaster Chop and get PrimeRoast Rice)
(Buy 1 Prime Roast Steak and get 1 Spagetti Bolognaise)
(Buy 1 Chicken Chop and get 1 RasaMas Mee Bandung)
(Buy 1 Fish & Chips and get 1 Nasi Lemak)


dan banyak lagi..

3 orang akan dipilih.

Tarikh Tutup 23 April 2011

GOOD LUCK

"Ariana's story 1st GA".


sape2 nak nak join clik" ariana's story 1st GA"......hadiah best giler....meh ler join....saya tag kat

Monday, April 11, 2011

Mini Muffin


ptg2 best mkan mini muffin ni dgn air nescafe...
jom order dgn i rm 12 utk 5o biji

Sunday, April 10, 2011

Red Velvet Cake


spe pernah rasa red velvet with cream cheese cake ni? kek ni semakin popular skrg, harganya pun mahal skit rm 4.50 sebiji.., blhla kalau nk cuba2 tu, sblm ni tgk je org makan huhu

Thursday, April 7, 2011

MaNhAtTaN FiSh MaRkEt AlAmAnDa





hari ni ari jumaat, rehat panjang, pe lgi kwn2 blhla pergi menjamu selera di manhattan fisg market alamanda, skrg ade promosi smpai malam ni sahaja, fish N chip normal price Rm 15.90 dpt rm 6.99 je...

Tuesday, April 5, 2011

Penang Village, Great Eastern Mall Ampang





mee kari


nasi goreng


dah nk lunch ni kan, jom kita jamu mata dlu dengan gmbr yg dh lama aku pegi kt penang village, great eastern mall ampang ni, kat sini, dia punya dekorasi mmg menarik, tpi makanan dia kureng skit heheh, tpi kalau nak cuba tu blh la try kan..

PeStA BuKu 2011


Tarikh: 22 April 2011 hingga 1 May 2011

Lokasinya kekal di PWTC

jom kita ke sanaaa

bolehla cari majalah2, novel2, buku2

Monday, April 4, 2011

RaSaMaS WaRtA BaNgi






balik kje smlm terus pergi makan rasamas kat warta bangi, share voucer dengan qasih zira, warta bangi tu dah berubah wajah sekarang dengan adanya giant menggantikan pasaraya bintang, barulah ceria skit warta tu,...

* spe nak kupon tu i leh bagi skit heehe

Sunday, April 3, 2011

BaZaR LaRuT MaLaM MiNeS





hiii, korang mesti blom pergi lagi kt bazar larut malam mines ni kan? i pun baru je pergi sabtu lepas, bnyk gakla gerai2 disini, tpi ai x bli ape pun saje g jenjalan, tempatnya senang je nak cari betul2 berhadapan dengan the mines shopping complex tu..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...